Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, November 28, 2012

:. Rumpai Laut Ungu dan Putih Kuning .:


Rumpai Laut color Ungu gred AAA laris macam pisang panas..
sekejap je stock ni habis kat tangan sis
untuk yang berminat untuk order atau nak jadi agen di tempat anda,..
jangan berlengah hubungi kami yer
012 7752560

harga paling rendah dari kami..
kalau ambik banyak akan dapat lgi murah,
stock rumpai color putih kuning pun masih banyak pada sis..
fresh lagi..
jangan lupa hubungi kami kalau berminat..
untuk yang duduk sekitar Kota Tinggi atau area JOhor leh datang ambik sendiri..
leh kenal2 lagi..
x kenal maka x cintakan hehehehe..
bukan senang kalau nk percayakan orang bila kita beli secara online..
ada di antara customer pernah mengadu kena tipu beratus2 ringgat bila beli brg online..
tapi dengan kami jangan wisau yer..
sis memang dah biase juga dengan perniagaan online ni..
seminggu dua tika kali juga pi pejabat pos kota tinggi tu ngepos barang...

hehehhe so apa lagi 
mulakan perniagaan rumpai laut anda dengan kami..


No comments: