Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, November 16, 2012

:. Offer Doorgift Musim Kahwin .:



OFFER!! OFFERR!!
ORANG KAHWIN!!!
hehehhe..
special offer untuk 500pcs ke atas sahaja..
harga bawah rm1
tapi ingt ye kena order 500pcs keatas sahaja..
tak mo nanti duk pm inbox sis atau call sis untuk dapatkan hrga sama dengan pembelian kurg dari 500pcs tau..
hehehehehe jangan mare ye..
bukan ape selalu jadi mcm tu....
offer ni sis buat sampai penghujung bulan DISEMBER 2012 sahaja..
tahun baru offer lain plak k..
untuk yang berminat leh inbox sis di FB k..

http://www.facebook.com/normah.feltcraft

muacccs!!!







1 comment:

puteraduyong said...

semoga terus maju sis... ;)