Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, November 8, 2012

:. Bunga Kendarat Cute & Murah Je .:


 Bunga Kendarat Order By Noreen
suka sgt tgk bunga ni..
sangat cute dengan color dia yang menawan tu..
customer ni order tuk letak kat dada..
act kalau dh habis majlis nak letak kat kepala pun cantik..
hrga sangat berbaloi..
hrga biase rm2 tapi kalau ambik 100pcs keatas leh dpt separuh hrga..
kalau ambik 1000pcs sis kira x smpai pun rm1 tau..
so leh jadikan sebagai bunga kendarat
atau masukkan dalam pek cantik leh jadi door gift jugak..
dah le murah.. cute plak..
berbaloi tau..

color boleh req nak color ape..



p/s : ni semua gunting pakai tangan tau bukan mesin heheheh... melecet gak nak siapkanya hehehe... tpi berbaloiiii!!

No comments: