Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, November 9, 2012

:. Membekal Rumpai Laut Dan Khasiatnya .:


Rumpai Laut bukan lagi satu benda baru untuk kita..
Khasiatnya bukan lagi satu rahsia..
banyak kebaikan untuk kesihatan dan kecantikan yang boleh kita perolehi
antaranya :


KHASIAT RUMPAI LAUT 

  • Mengembalikan keanjalan tisu dan otot, menguatkan tulang serta merawat masalah berkaitan dengan sendi
  • Membantu merawat masalah keletihan ( Enemia) dan menambahkan tenaga
  • Berkesan juga untuk yang mengalami masalah ketumbuhan / tumor
  • Membantu merawat penyakit Gout
  • Merawat masalah pengkhadaman
  • Merawat penyakit gastrik, sakit dalam perut terutama luka dalam perut.
  • membantu meningkatkan metabolisme
  • Merawat masalah Tyroid
  • Membantu masalah Kencing Manis
  • Membantu mengawal masalah Darah Tinggi dan tekanan darah rendah
  • Mengatasi masalah sembelit dan buasir
  • Membantu mengawal berat badan dan mengurangkan kolestrol
  • membantu merawat masalah resdung
  • Membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka luaran dan dalaman terutama selepas pembedahan.
  • Mengawal dan melambatkan proses MONOPAUSE
  • Membuang toksin dalam badan
  • Membantu menstabilkan hormon
  • Menghilangkan kedutan ( anti-kedut )
  • Mencantikkan , melembapkan dan menganjalkan kulit dan juga kulit nampak berseri
** banyak lagi kegunaan dan kebaikan rumpai laut ni.. kalau anda berminat untuk membeli dah siap pack dari sis .. sis ade sertakan khasiat dan juga resepi macam mana nak masak rumpai ni.. 
kalau berminat untuk menjadi AGEN untuk produk RUMPAI LAUT tu leh hubungi terus en HUBBY sis
IZAN : 012-7752560
HARGA CONFIRM BOLEH RUNDING!!

kami memang mencari agen di sekitar Johor terutama di kawasan Kota Tinggi, Mersing, Kulai, Senai, Johor Bharu.. ( di kawasan luar Johor Juga dia alu-alukan)





No comments: