Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, November 6, 2012

:. DoorGift : Balang Kaca + Sticker Promotion Price .:



salam all my lovely frenz..
1st time sis buat door gift guna balang ni..
sweet.. sweet.. sweet jekan..
hehehe..
boleh request letak sticker..
kalau nk letak gambar pun boleh..
comel je tgk kt situ..
leh jadi kenang-kenangan tetamu yang datang majlis kiter tu..
bukan setakat wedding je..
kenduri potong jambul, majlis tunang atau party birthday anak2 pun boleh tau..
dalam dia boleh letak gula2, kacang ke.. ape2 jelah...


yang ni sis buatkan tuk jiran sis..
azhar atau nama glamournya BAbat hehehe..
comey kan!!

kalau nk order leh ke facebook sis k

No comments: