Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, January 9, 2013

:. Door Gift Keychain .:



banyakkan keychain ni..
sis x ingat berpa puluh sis buat hari tu
dalam 50pcs kot mcm tu
order dari cikgu dari sabah
alhamdulillah dah selamat sampai..
lama dah cuma baru ni je dapat post entry kt fb





No comments: