Pages

Wednesday, January 9, 2013

:. Antara Kisah Lucu + Kisah Cinta Kita .:


Salam...
dah lama rasanya aku tak update sebarang entry tentang personal life aku..
dok sibuk 24 jam citer pasal craft jew..
heheheh tapi hari ni special skit..
coz nak story tentang kisah pertemuan pertama aku dgn en suami tercina.. mengenangkan sempena menyambut Ulang Tahun Perkenalan Kami Yang Ke 11 tahun..
alhamdulillah.. semoga ikatan ini akan terus kekal hingga ke anak cucu dan ke akhir hayat..

Pertemuan lucu masa tu waktu tu aku ngan member aku duk tepi jalan je tengah tunggu kawan..
then my hubby datang.. ceh konon mcm Hero le nk membantu..
then siap huluq fon lagi suh guna kalau perlu..
hehehhe
pas tu minta no fon nk call le ape le..
tak sangka mlm tu jgk dia ngecall hehehehe

then mcm2 halangan 
bukan senang tau nk bina masjid..
dulu aku benci giler ngan dia
tak sangka then leh jatuh cinta..

semoga ikatan suci ini akan terus dirahmati dan diberkati Allah..
amin...
Luv u my dear FAIZHAR BIN MOHD SALIH :p



2 Komen Di Sini:

Umie Artoqiemie said...

Ameen. kami rakan blogger sentiasa mendoakan yang terbaik untuk kalian.

atuk said...

Assalamualaikum Noie

selamat ulang tahun perkahwinan yg ke 11
moga bahagia hingga ke Syurga