Pages

Wednesday, January 9, 2013

:. Door Gift / Bunga Penanggah Order By Deqeija .:



first time sis buat bunga mcm ni dalam kuantiti yang banyak dan saiz yang besar
saiz ni memang sesuai tuk dijadikan bunga dada/ bunga penanggah atau ade yang sebut bunga kendarat..
customer yang order ni dia req untuk buat dua warna
kuning dan juga merah..
so sweet kan..
sis buat 50pcs kuning dan 50pcs merah
hrga pun sgt berbaloie..
yang bestnya lepas buat bunga dada ni, bunga ni jugak boleh dijadikan brooch untuk dipakai di tudung atau baju.. comey kan?
untuk yang nak buat tempahan bolehlah terus ke fb sis yer
http://www.facebook.com/normah.feltcraft
atau hubungi sis di 012-7752560
kalau nk buat ikutbudget kamu  kamu pun x de masalah..
juz bg tau berapa budget yang kamu ada..
then sis akan adjustkan..



0 Komen Di Sini: