Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, January 30, 2013

:. Aneka BUnga Telur Felt .:


Aneka Bunga Telur Felt Pelbagai Jenis..
Ini antara yang ade di bawah Produk SNC ( Sis Noie Craft )
warna dan design boleh req..
material yang sis gunakan adalah felt,
bunga telur felt sekarang pun dah semakin di minati
harga sangat berpatutan dan yang best sekali
designnya yang unik n comey..

'untuk yang berminat boleh hubungi sis si FB sis
http://www.facebook.com/normah.feltcraft

atau page sis

http://www.facebook.com/DoorGiftBudgetMurah?fref=ts

atau no fon sis
012 7752560

digalakkan untuk membuat tempahan awal sebulan atau dua bulan dari tarikh yang kamu nak guna..
sebab x best kalau buat dengan terkejar2 yer..
** semua ni adalah handmade so dah buat byrn baru sis akan confirmkan order kamu n start proses :)





2 comments:

nabByla said...

WAHHH kretifnyaaaa ! mesti mahalkan ? huuu

noie said...

hihihi x le.. hrga murah2 je :)