Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, January 31, 2013

:. Review Project 2 : Ruang Kedaiku .:



Korang pernah tengok Pendrive secomey ni?
ermm.. x pernah ea? hehehe apa kata korang singgah ke 


atau korang leh ke blog beliau

http://ruangkedaiku.blogspot.com/

sangat cute n comey Koleksi Pendrive dari beliau tau..

selain dari Pendrive..
ade jugak
Minyak Wangi Berjenama..

dijual dengan harga retail dan borong yang sangat murah..

so jangan malas2 pi singgah ke 


atau hubungi terus

0177358280 (yazid)


Selamat bershopping yer :)







tengok tu pendrive bentuk Transformer pun ade tau!!!

No comments: