Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, October 30, 2012

:. My New Page " Doorgift Murah N Budget" .:


ALhamdulillah lately sis telah buat satu Page di FB
berkenaan dengan doorgift..
untuk sesiapa yang berminat untuk buat tempahan bolehlah ke page sis tu..
ada bermacam jenis doorgift yang leh dpt dengan hrga tak sampai rm1 .. murah giler.. tapi kenalah beli dengan kuantiti yang banyak jgk..
kalau setakat 10pcs kenalah guna hrga biase yer..'
harga doorgift yang murah ni untuk pembelian yang banyak jelahkan..
ok jom cuci mata di sana yer





No comments: