Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, October 5, 2012

:. Mini Hat Wif Felt .:


sebenarnya dah lama nk buat mini hat atau topi mini dari felt ni
cuma masa je x mengizinkan..
hari ni rasa puas hati sgt sebab dapat buat..
walaupun agak comot dan herot berot
hehehhehehe

yang ni cubaan kedua yang pertma yang atas sekali tu..
so mcm mana?
ade perkembangan dan kemajuan skit kan



cuba tengok yang bawah ni sis cuba jadikan ianya headband
kalau baby yang pakai gerenti cute miut kan huhuhu..



No comments: