Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, October 26, 2012

:. T Shirt Felt : I Love My Family .:


kalau sesiapa perasan sebelum ni ade customer order 1 keluarga baju t shirt felt dengan design mcm ni..
n now ade sorang lagi yg order tapi yg ni 5 helai jer..
sweet kan..
teringin nak buat tuk diri sendiri tpi entah bilalah hehehhehe



No comments: