Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, October 26, 2012

:. BookMark Harga Borong .:


Bookmark bunga cute..
ade 3 warna..

bookmark ladybug.. yg ni ade warna merah hitam jer..

Book mark yang paling dpt sambutan..
bunga matahari dan ladybug comey.

Salam semua..
sangat jarang sis buat Bookmark Felt..
so now ada permintaan untuk pembelian borong..
so.. sape minat leh order yer..
Harga sangat BErpatutan..
sesuai tuk yang nak mulakan bisnes kecil-kecilan..

1 comment:

Anonymous said...

Harga borong kire mcm ne?
Brape pcs?