Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, September 6, 2011

:. Tutorial Rose Flower Yang Lebih Cute .:

cantik kan ros ni..
act rose ni sis selalu buat..
tapi nak buat tutorial x sempat..

jalan2 kat blog2 craft..
terjumpa satu blog yang bagi tutorial ni dengan gambar yang sangat jelas..
walaupun bukan dari Malaysia..
hehehe... tapi korang akan senang faham..

meh le pi tengok2 kat sana yer..

KLIK -----> SINI