Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, September 30, 2011

:. Lappy Aku Rosak!!!!! .:






No mood nk update ape2 kat opis ni..



tension le.. kat umah x dapat berblogger..



hancus hatiku..



Lappy aku asyik mati2 jer..



kawan kata kipas dalam dia rosak..



dah tu nak suh aku letak kipas dinding ke kat situ?



haprak sungguh rasanya..






huhuhuhuhu..



( tarik nafassss.. turun nafas......)






ok2 skrg aku nak relax sekejap..



tenangkan otak!!!



GrrrgGGrr!!!!!!!!!!!!!!









1 comment:

atuk said...

Assalamualaikum Noie

kenangkan semasa dia memberi perkhitmatan yg lalu lalu

Wassalam