Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, September 18, 2011

:. Lagi Brooch Offer .:

amacam comey tak?
hot sekarang ni..
harga 1pcs : rm3
kalau ambik sepeket (12pcs ) : rm25..
so 1pcs lebih kurang rm2 je kan kan..
kalau beli banyak sis akan bg kurang n kurang lagi hehhe..
kalau nk req colour pun boleh..
so ape lagi jangan malu2 hubungi sis k !!




2 comments:

vimax said...

mcm mna nak beli ni

noie said...

boleh call no kat atas tu atau pm inbox sis.. " sis noie crat " ... :) jom2