Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, August 26, 2011

Lawatan Kerja Ketua Pengarah AADK Malaysia Part 2 .:

ni le gambar corat coret sepanjang lawatan Ketua Pengarah AADK Malaysia..

sempat kami bergambar dengan Timbalan Pengarah Negeri JOhor..

huhu.. wajah2 kesayangan bonda ni tau


Kedatangan Puan Sri sangat mengharukan kami semua..

Puan Sri sangat baik..

terharu sangat kami semua..


Puan Sri singgah melihat program kami..







Puan Sri melawat asrama residen..



Puan Sri melawat tapak Pusat Serenti Kota Tinggi







Walaupun cuaca masa tu panas tapi Puan Sri tetap tersenyum semasa mengadakan lawatam







antara yang terlibat menjayakan program pada hari tersebut





segala penat lelah kami berakhir dengan senyuman..

semoga Puan Sri akan sudi datang lagi ke Kota Tinggi..



Buat semua yang telah bersama-sama menjayakan majlis ni..

Tahniah buat korang...

korang semua memang best..
























No comments: