Pages

Wednesday, September 7, 2011

:. HAPPY & SAD ENTRY .:



saya nk nangis..
baru balik beraya kat rumah zura tadi..
huhuhu sedih bercampur gembira..

gembira sebab memang funny sangat tadi..
family dia semua memang best2..
specially Mak zura..
huhuhu terasa rindu kat arwah mak plak..

bukan setakat maka kuih raya..
malah makan satey lagi tu waaallaaahhhh!!

hehehehe
sedey plak sebab zura akan berpindah ke cawangan lain..
huhuhuhu susahnyer nak terima hakikat tu..
tapi nak wat cam ner..
masing2 ade tugas dan tanggungjawab kan?..

apepun semoga Zura dan En Din akan suksess di tempat baru nanti
jangan le lupakan kami kat sini yer..

huhuhu x tau nak cakap ape lg..
susah tau nk dapat ketua unit mcm dia ni..
kalau ikutkan hati nak je ikat dia x kasi pi hahhahaha!!
( sewel dah tu... hehehhe )




0 Komen Di Sini: