Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, September 15, 2011

:. Baby Headband Ade Renda2 :) .:


special price..
headband ni sesuai tuk baby sebab sis guna renda bergetah..
tak sakit le kalau pakai berbanding dengan yang cekak plastik tu kan..
harga pun berpatutan tau.. smpai pun puluh2 ringgit..
ambik banyak sis bg kurang lagi..
kalau minat leh mssge sis kt FB
kalau tak call atau mesej je no ni : 012-7752560

tema pink hitam..
cute!!


No comments: