Pages

Sunday, June 12, 2011

Tahniah Pemenang "MY SWEET MEMORY CONTEST" .:


Tahniah pada 2 pemenang yang bakal noie umumkan..

harap korang dapat hubungi Noie yer
leh cari noie kat fb

atau email saja kat noie

eh lupa nak umumkan pemenangnya..

okay pemenangnya ialah

jeng!! jeng!!



"



dan gambar di bawag inilah yang dipertaruhkan..

gambar ni dipilih oleh juri tetap ( my hubby )




dan pemenang untuk gambar paling banyak dapat like pula jatuh kepada



huhuhu act aku pun suka gambar ni..
sangat sweet hehehe..



ok untuk yang menang tu tahniah!!
untuk yang kalah pun x per..
menang atau kalah pm inbox Noie kt fb k!!
sebab tuk yang kalah 25 orang tu pun noie nak give something..
jangan lupa yer..
inbox kt fb.. kalau kat email takut noie lambat bukak huhuhu
( pemalas bukak email )

Ok tunggu next contest k!!

muahhh!!





2 Komen Di Sini:

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe ada menyumbang like pada pic yang menang...wah mmg berbaloi..tahniah

zahidah dihaz said...

tahniah untuk pemenang...

New Entry: Posted