Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, June 4, 2011

:. Bantal Feltku Di Wedding Mereka .:

sukanya bila tengok hasil tangan kita di hargai..
rasa suka.. suka... suka.. sangat..

tq pada zura othman order bantal felt tu dari aku..
dan bila tgk gambar2 yang zura tag td huhuhuhh
sungguh terharu sangat..

ok ni dia antara gambar yang dia dah tag..

tq so much dear!!
alahai pengantin ni men tutup2 muka plak..

so sweet!!!

ni gambar fav aku..
cunn!!!

3 comments:

zura_habib said...

hehe...nnt kalu sambt menantu esok guna lagi bantal akak tu sy tag k...

noie said...

heheheh jgn lupa tag tau ... tq dear!

ainol akasyah said...

sweet nye bantal tu JOM BACA DRAMA NORA ELENA VERSI NOVEL..RUGI KALAU TERLEPAS BACA