Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, June 2, 2011

:. Hair Clip Felt Craft .:



Ini le hair clip yang sempat aku snap gambar..
kebelakangan ni susah betui nak update blog aku..
sampai naik bersawang..
asyik melayan felt aku jer..
alhamdulillah order pun memberangsangkan..
tq pada semua yang memberi sokongan!!

jom tengok2 banyak lagi hair clip n buah tangan dari aku..
korang sila le add fb aku yer,

muaahhh!!




No comments: