Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, April 27, 2015

: Bercuti Ke Sabah Part 3 ( Poring Hot Spring Ranau )


assallamualaikum...
back tu blog again petang hari ni..
cuaca kt Kota Tinggi ni sejuk je ptg ni.. baru lepas hujan..
nak sambung upload pasal balik bercuti ke Sabah hari tu...
dalam perjalanan ke Sandakan kami singgah jap ke Poring Hot Spring Ranau...
Ouch ingat dekat je dr simpang jalan besar tu...
mak oii... jauh jgk..
tapi x pelah dapat cuci mata..
sepanjang jalan ni budak bertiga ni happy je..
maklum le dengar mama dia kata nak mandi kolam kan...



settle bayar tiket semua jom masuk!!!
oklah tiket pun x le mahal sangat..






sepanjang berjalan nak masuk dalam tu mama asyik suh semua selfie jek,,,
tension dak iman hehehe


hehehe tq en hubby tolong bawak beg kiter yek...
kite sebok snap video x berhenti



berenti kejap tgk pemandangan..


memang sangat nyaman...




posing lagi....


En hubby muka excited nak balik kampung dia hehhee


abag tu tgk je kiter selfie...


nilah dia tempat kolam air panas ni...
rupanya ade kolam kecik2 tuk mandi..
mak oii penuh orang tau


nampak x budak tiga org ni...
sebok berendam dalam air panas


maaf le kalau mama kali ni banyak selfie yek..
sebab mama x mandi so selfie jelah ye..


kolam yang sebelah sini ni paling panas kot airnya..
kita tgk jelah x dpt nk masuk


pemandangan sekitar kolam air panas ni


sukenya semua x nak naik ye


hamboie... hamboie...


confirm semua x nk naik ye


selfie again...


and again...


and again.... hehehe tengok tu abg syg sy senyum manis je
ikhlas la kot hehehehe

No comments: