Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, April 15, 2015

:. Bercuti Ke Sabah , Part 2 ( KOta Belud ) .:


We all dah sampai Kota Kinabalu...
Yeahhh!!! bestnya..
TQ pada Pak Long yang menjemput kami di Airport..
Lihat anak2ku yang dah kelaparan ni hehehe


ermmm sekali pandang PAk Long memang seiras arwah abah..
tengok wajah pak long.. dengar suara dia..
hilang skit rindu pada abah... :,(


Pak long sempat singgah kat sini belikan budak2 ni air,  jagung dan goreng pisang...
yummy... sory lupa snap gambar makanan sebab masa ni semua tgh sibuk melantak...




ermmm
sampai ke KOta Belud Pak Long terus ajak singgah ke restoran dia lah....
apa lagi sambung melantak..
korang kalau pi KOta Belud jangan lupa singgah sini ye..
Restoran Pencarian Bersama..
lokasi kat tengah bandar Kota Belud ni...


Tengoklah Iman pening kepala bila Atuk Long tanya nak makan ape..



nah... atuk siap kuarkan kuih lagi tu...


aktiviti wajib sampai umah atuk mesti nak tido luar ramai2..
hehehe..
beborak x sedar sampai ke pagi...
sayang sgt kat mak long n pak long..
bila jumpa diaorg hilang rasa rindu pada arwah mak dan abah...
insya allah ade rezeki kami ke sana lagi ye...

No comments: