Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, May 11, 2015

:. Bercuti Ke Sabah Part 4 : Sandakan We Here .:


Jauh Perjalanan luas pemandangan..
tapi luas jugak kelaparan..
hehehe alhamdulillah selamat smpai umah atuk n nenek di sandakan
anak2 semua dah kelaparan..
yummy...
makan kepak bakar!!!


wahh eisya n akim makan x tengok org..



untie Lasa.. Atung dan uncle Rocky..


Wahh terus main Ps ye...

makan lagi dan lagi..


dan makan lagi hehehe


x ckup makan kt umah..
ronda pi bandar cari Coto Makasar..
makanan wajib aku dan suami kalau balik sandakan...


Yippi!!!!
sodapnyaaaaa...

2 comments:

bearyblossom said...

Bestnya jalan2 kat Sabah. Emi pernah pergi sabah sekali je. Itu pun pergi area Kota Kinabalu aje. InshaAllah ada peluang next time nak pergi lagi.

Btw jom singgah blog emi :)

noie said...

heheh memang seronok dear.. mcm x ckup je cuti dua minggu kt sana.... hehehe tulah ade rezeki akak pun nak jalan2 lagi