Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, April 15, 2015

:. Bercuti Ke Sabah , Part 1 .:


Allahamdulillah .. minggu lepas kami baru balik dari kampung En Suami di Sandakan Sabah...
Memang terbaek!!!..
rasa macam x nak balik jhr lagi dah....
hehehe 


ni gambar selfie kami otw ke Airport..
Tq to Ayu n Mad yang sudi hantar kami ke Airport..
wahh penuh kereta kami...
heheheh



dah sampai Airport..
ibu ayu siap nanges lagi lambai tgn kat kami cian dia ....
tgklah Eisya suka betul nak naik kapal terbang


nak naik kapal terbang budak bertiga ni nak macam2 lagi hadoiaaiii pening mama...


last2 mama kalah jugak belikan jugak komik tuk diaorg..
happylah dia org membaca kt situ..


akim sempat interframe lgi...


rajin anak mama membaca ye..
kalau baca buku sekolah lagi bguih kan hehe


Dak eisya pun menyibuk jugak macam faham jek


Yeasss!!!  kami dh naik flight dah...


Ready Utk terbang,,,,,
Zoommm!!!
x sampai setengah jam mama dah tetido dah kekeke...



No comments: