Pages

Wednesday, April 15, 2015

: Geng Sepupu Melawat Kubu .:


salam alls
lama x update blog kalau update pun selalu pasal craft n order customer je kan...
hari ni nak update pasal my family plak... boleh x?
kekeke kalau x suke jangan baca eaaa

hari tu kena keje waktu cuti so my kids x de babysitter..
so hari tu bawak dia org pi opis...
tup.. tup.. my siter datang bawak 3 org budak comel ni...
yang baby rambut lebat ni Raika...
say hye Raikaaaaa...... heheheh



raika memalu nak ambik gambar
sorylah gambar snap dari bawah tu jadi mcm ni..
kamera man abg akim hehehe



yang comel bergaya dengan akim ni nama dia Rania....
hehehe rania ni memang x leh pisah dengan abg Akim..



Akim je yang leh layan si rania ni hehehe


wahhh semua bergaya ye..
lokasi depan opis mama je sebenarnya..



tengoklah gaya diaorg posing tu hehehe
amboiii Iman siap pegang pinggang lagi



ok ... ok.. pose lagi hehe




tengoklah si rania mengekot je abang dia...


okay ni lah kubu yang baru je siap cat..
ni antara peninggalan sejarah di bandar kota tinggi ni..
yang bestnya letakknya depan opis kite je..
kalau nak melawat kubu ni bolehlah pi opis saya hehe
Agensi Antidadah Kebangsaan Kota Tinggi


tengok dah siap tempat parking kereta lagi..
sukalah diaorg main lari2 lagi


yeahhh!!!

0 Komen Di Sini: