Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, June 11, 2015

:. Birthday Party Eisya tema frozen .:


tahun ni special skit tuk princess mama sorag ni..
nak celebrate beday dengan kawan2 dia katanya..
mama siap tempah banner khas tuk si princess





mama diy sendiri goodies beg tuk eisya
kata nk tema frozen so mama buatkan dengan gambar olaf tu...
apa lagi happy giler lah dia..


kami buat dua kali sambutan beday eisya..
satu pagi waktu pagi utk kwn2 sekolah eisya..
happylah si princess sebab kawan2 semua dtg umah..
tq ye cikgu n kawan2 yang sudi datang..
utk yang party pagi 
eisya pakai gaun ala2 princess Ana..


nilah dia princess Ana... @ princess eisya hehehehe


nampak x t shirt olaf tu?
hehehe tu mama diy sendiri dengan felt..
mula2 ayah segan gak nak pakai..
tapi bila dh pakai dia kata comel plak..
alamak dia plak terlebih teruja siap ajak kami semua selfie lagi...



abg iman dan abg akim mengada2 control macho dengan spec hitamnya...


ni antara kawan2 yg dtg hari ni
ade kakak nurul.. baby ammar.. kaka tira, fety , naurah n untie juli..
ramai lagi yg hadir tapi x sempt snap gambar semua hehe


malam ni eisya pakai dress ala2 princess Elsa plak..
siap selfie dengan kakak Tira lagi..


heheh tq Unle Sham, Uncle Zidan n Uncle faizal sudi dtg siap bawak hadiah lagi...


sukalah eisya makan dengan adik fety dia


candid photo..
org sibuk ambik gambar ayah sibuk on call
naseb baek mama x tarik tinge...

apapun terima kasih pada semua yg sudi datang..
yang x de dlm gambar ni
yg dtg bawak mcm2 hadiah..
memang terbaek semua...

love u alls!!

No comments: