Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, August 13, 2011

:. Hampeh Betul! .:


Selamat berbuka kawan-kawan..
hari ni buka puasa kami sekeluarga sederhana sahaja..
x de nak bermewah-mewah..
ade le kuih 2 jenis...
( hubby beli kat bazar bukan i buat yer)
dengan ayam percik..
simple jer..

pose hari ni menduga iman betul...
ade saje yang nak buat aku marah dan berangin..
terasa hati dengan sikap sesetengah peniaga di Fb
yang zahirnya sama2 cari makan..
tapi bila barang yang dia jual mahal aku jual murah..
x puas hati le plak dia..
heran betul aku..
selama ni aku x pernah kaco pun bisnes dia..
apatah lagi nak selak2 album2 dia dlm fb tu..
keje aku.. publish brg aku..
ambik order n layan customer..

selalu jgk dia tanya aku mcm2 pasal harga dan ape2 je lah..
walhal x beli pun.. aku tau dia sengaja nk tgk market aku..
aku tk kisah pun.. sebab aku layan semua org sama jer..
x salah berkongsi idea dan pendapat..
tapi yg buat aku sedih bila aku jual brg murah dia duk perli2 plak..
huhuhu.. naseb bek aku ni malas sgt nk ajak gaduh..
biarlah dia..

ade jgk yg suggest kan td.. block je lah fb dia..
hehhee insya Allah.. kalau tahap kesabaran dah hilang tu le yg aku buat kot..
hehehe

hamboie...
baru lepas berbuka dah marah2..
namo.. namo... namo...

selamat berbuka kawan2..!!

2 comments:

Cendana Kasih said...

betul, betul, betul...kalo dh terlampau, blog jer FB dia... samalah mcm situasi saya, kena tikam dari belakang oleh kawan baik sendiri..habis customer saya dia curik..

apapun, sabo yer..semoga ramadhan ini akan membawa kesejahteraan kepada kita semua...

noie said...

hehehe betul tu.. kena banyak bersabar... x pe.. tuhan akan balas tu