Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, August 5, 2011

: T Shirt FElt Lagi! .:

Tshirt comey ini adalah order dari seorang kawan dari facebook

dah siap-siap nak hantar baru perasan yang terlupa dua keychain dia..

huhuhu sorry..





yang ni untuk Aisyah yer!

dia req nak cupcake..








Iyad punyer nak ade penguin..

(penguin bibir seksi tu)








yang ni sis paling suka..

cute lebah n bunga tu..

khas untuk Zhareef..


ade lagi order yang tertunggak..

harap bersabar yer :)



















t













3 comments:

aida4eva said...

berapa harga baju mcm ni ek? comel :D

http://aida4eva.blogspot.com

Safiah Ibrahim said...

cantik!!

Anonymous said...

saya suka kakak...thanks..nati akak pos lah bila2..ahad sy dah kek kedah ;)