Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, January 25, 2010

~ My New Baby ~


GAMBAR SCAN MY BABY

Hari tu aku pi scan.... sesaje nak tgk kedudukan baby ok ke tak..
yang best tu doktor kata 90% baby kami adalah girl
wah... masa tu tuhan je tau mcm mana happynyer diri aku ni
tersengih2 tersenyum2
kuar dari bilik doktor ingat nak rahsiakan dulu dari izan
tapi bila dia tgk aku dah tersenyum2 kambing tu
tau dah dia keputusan scan tu
hehehe
namo le berharap sgt tapi kalau dapat gurlz bagus le sgt
kalau boy pun ok gak dah rezeki kan
tapi oleh kerana naluri tu dah membuak2 nak baby girl aku x dapat tahan nafsu beli baju girl
mula2 my hubby bising gak tapi lepas tu dia wat bodoh jer
bukan dia x tahu perangai aku yang degil ni
hehehehe
cayang my hubby....muahhh..
 

No comments: