Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, April 13, 2013

:. Bunga Telur Wedding Order By Sharifah Norhaya .:


Bunga Telur dengan tema Hijau + Kuning ni..
sangat sweet ok!!
Pertama kali orang buat tempahan dengan sis req color mcm ni..
Walaweeeii!!!
memang granddd gilerr..

Tq untuk Sharifah Norhaya yang sudi order ngan sis yer..
utk pengetahuan korang Sharifah le yang mula2 bagi sis idea tuk buat bunga telur design mcm ni..
cayalah.. tq my dear!!



No comments: