Pages

Saturday, April 6, 2013

:. REVIEW PROJECT 3 : Kelazatan ADORE CHOCOLATE .:


Adore Chocolate
milik kawan baik sis masa sekolah dulu..
we call he Kak Su atau ade yang panggil As je..
dah lama entry ni nak siapkan tak siap2 hehehe
sorry Kak Su..

Jemput kawan2 jom jengah FB PAge beliau

mesti korang terliur sampai mengences tengok semua gambar2 cake n biskut yang ade macam2 jenis..
nampak Lazat dalam gambar dan rasanya jugak memang TERLAZATTT..
terutama Moise CAke dia..
huhuhu memang sis nyer FAv..

Harga semua berpatutan dan sangat puas hati kalau nk dibandingkan Harga n Rasa..



tgk ni bukan cake je..
biskut pun ade.. hehehhe




tengok le..
how cutenya dia punya cupcake


Haaa!! nilah yang sis kata tadi..
Moist Cake yang memang paling BEST!!

0 Komen Di Sini: