Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, October 1, 2011

:. Material Felt : Semua Hanya Rm5 Sahaja!! .:


Hanya Rm5
box 20 petak ni..
sangat sesuai tuk simpan butang, pin brooch atau apa saja brg yang comel2..!!


hanya Rm5 untuk semua barang yang ade dalam post ni k!


beg untuk simpan barang craft kamu jangan biar sepah2 yer hehhee


ni le gunting yag selalu sis pakai..
sangat selesa bagi sis le..
orang lain sis x tau le plak!

2 comments:

iejjah said...

gunting 2 ok...iejjah pn selesa gne..btw sng jek felt craft..hnye prlu nk buat kreatif n rjin kn akak..iejjah da brjye buat 6 mtric card holder...smua kwn iejjah suke...hehe :}

noie said...

heheh ye ke iejjah.. samalha kiter.. tu le kdg2 kita x pyh buang duit beli brg mahal2 kalau harganya leh dpt dgn lebih murah kan hehee.. wahh.. dah semakin maju dh ni hehhe.. chayok!! chayok!!