Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, October 5, 2011

:. Headband Untuk Qaseh .:


Headband ni Untuk sorang baby comel bernama Qaseh..
dari ape yg sis dengar nak digunakan masa akikah nak comel ini..
dh selamat sis poskan semlam..
hope mereka akan suka le yer...
kalau dapat tengok gmbar majlis akikah tu lagi baik kan..
hehehhehe

No comments: