Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, October 15, 2011

:. Headband Again! .:



ke semua ni order dari Shazana..
dah lama bersarang gambar ni..
barang dah pun sampai pada customer..
n dia kata dia suka sangat..
hehehhe i like!!

ade dua order lg sis x dapat masukkan gambar..
dah siap dah order tuk suhana kawi n one more order dari ainiey noky..
slow sis akan upload gambar na sis akan pos by next week...
kebelakangan ni memag banyak jugak order headband ni tq untuk semua yer..




2 comments:

iejjah said...

cmel..iejah pn skang cbe tuk wt headbnd tuk ank sdre sndr...bru ag brmkne :P

noie said...

hehehe ye ke eija.. chayok!! chayok!!!