Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, September 17, 2013

: Projek Makeover Almari Lama .:


: Projek Makeover Almari Lama .:


make Over almari lama JAdi baru le konon hehehehe
almari ni lama dh dri rumah lama lagi..
x taulah dh berapa kami pindah randah..
sebelum ni letak dlm bilik je wat simpan komik..
tapi hari tu tertengok blog dari luar negara ni..
buat make over almari lama ni guna Wallpaper..
So Sis pun pusing kat Mr D.I.Y yang kat bangunan HM kota tinggi tu..
rembat segulung dua wallpaper..

bukan mahal pun.. segulung tu ade yang rm10 ade yg bawah rm10 pun..
then balik aku pun mengerjakan benda ni..
mula2 en hubby pelik jugak..
"apelah yang mama nak buat ni?"
aku buat derk je..

jeng.. jeng.. jeng bila balik keje dia tgkk..
"wahhh pandai lah mama.."
cehh baru dia tau wife dia ni pandai ke hehehhe

untuk korang semua..
kalaua de almari lama2 tu jgnlah buang ye..
apa kata korang make over bagi cun skit..

heheh kat umah tu ade standby lgi segulung dua kononnya ade benda lagi nak di godeh...
tpi lum ade masa lagi..
nanti ade masa sis godeh2 ye :)


3 comments:

atuk said...

Assalamualaikum Noie

tahniah
memang boleh dipuji

noie said...

TQ ATUK HEHEHE

Myra Jay said...

TQ bg idea.. terus terpikir almari lama kt rmh..
Wallpaper pn ada.. boleh buat la :D