Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, September 2, 2013

:. Jejalan Umah Cousin Tersayang .:



Memang sweet memory sgt...
semuanya last minit.. tpi sgt seronok..
sempat berjalan n mandi manda ke Lata Kinjang
n ke Cameron Highland..




wahhh sejuk gilerrr!!


ucu sempat pose yer..


Uncle yang setia menjaga anak2 buahnya...


Poseeee...



amboie ucu men air mcm bdk2 jgk yee




mama panjant gunung le konon ambik gmbr dr atas



cehhh posing giler..
mama x larat dh nk naik..
sempotttt...





cantik kan??
suka sgt!!





lepas penat mandi manda kami mengeteh jap kat sini..


posing lgiii..
saya jdi tukang snap je




ok last2 dpt interframe...





malam tu kami sempat sambut beday untie n kek untuk celebrate 
pindah umah baru..


comey x Rania merangkak



Esoknya kami ke Cameron plak..
sempat sarapan dulu kat kebun Teh..






Posing lagi.. dan lagi...




Anak2 le yang paling gembira ye..



balik tu sempat singgah kat sawah padi..'
memang best!!!


kesimpulannya walaupun penat tapi memang seronok..
tQ sgt pada my Cousin n suami yang melayan kami dengan baik..
padahal tgh sibuk pindah umah baru..
insya allah lain masa memang nk dtg lagi..
Bestt!!!!

No comments: