Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, September 27, 2013

kesakitan itu satu pengertian

salam... rasanya dh lama x menulis tentang diri sendiri... maklumlh 24 jam asyik cite psl craft je kan :) ... baru2 ni x tau nape mata sebelah kanan ni lain mcm je.. pedih2, berair tapi x merah pun, sampai satu tahap rasa mcm x boleh nk bukak n perit sgt.. pi hospital sampai ke pakar mata kat HSI sana... sama je aku rasa... sakitnya tu sampai buat kepala pyn sakit.... adoii tetiba terasa mcm manalah kalau buta kan.. dgn anak2 yg masih kecik ni... hehehe kalau aku ckp mcm ni depan en suami pasti dia marah giler...
        Aku sebenarnya bukan suka pun citer psl maslah aku dlm blog ni tapi aku tulis ni sebab aku nak ingtkam diri aku sendiri yg aku bukan sihat sgt pun.. dan aku kerna hargai org yg aku sayang selagi masih ade waktu kan...
         masa aku tengah tension hari tu... ade satu malam aku sampai hilang kawalan bila nk buat saty benda pun x nampak.. nk potong kain craft pun x boleh... ntah masa tu mcm org lupa diri... naseb baik ade suami dan anak2 yg tenangkan aku...bila tgk suami  peluk dan bergenang air mata aku rasa mcm bersalah plak... tetiba mcm tersedar .. eh nape aku down sgt ni... aku masih ade suami dan anak2 tersygkan....
        aku x taulah en suami aku baca ke x blog ni... dan aku harap satu hari nanti bila anak2 aku dh besar mereka akan singgah nk membaca blog buruk mama dia ni.... :) untuk en suami... hanya tuhan saje yg tau betapa bersyukurnya aku dikurniakan suami seperti kamu... x kisah siapa kamu.. dri mana kamu dtg... apa pekerjaan kamu... kamu adlh suami, sahabat dan kekasih terbaik untuk aku... untuk anak2 mama... kmu adlah bidadari kecil yg sentiasa buat mama bahagia...
          sorang lagi insan yg x pernah jauh dri aku waktu aku sakit ni adlah atukn aku... atuk jaga n masakkan aku heheheeh terharu sgt... tq atuk... terima kasih kerana bg peluang pd kami menumpang kasih...
         hari ni juga adalah ulang tahun kelahiran arwah abah.. sedey.. rindu itu yg boleh kami semua katakan...  alfatihah untuk arwah abah, mak dan nenej tercinta...

##*@akumenulisikuthatidanrasa%**

No comments: