Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, June 19, 2013

:. Tempahan Keychain Love dari Pulau Pinang .:


Tempahan KEychain Love..
sebenarnya tempahan ni dah lama siap dlm bulan mei hari tu..
tapi sis x sempat nk update dalam blog..

cute kan warna keychain ni..
ramai yang tegur mcm warna umno je hehehehe..
keychain ni berlainan warna depan dan belakang
depan putih dan belakang biru
..
kalau sesiapa berminat
leh le order ye...





No comments: