Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, June 15, 2013

:. Cupcake Towel RM1 Only .:


Ini OFFER TErbaik sekarang ni dari Sis NOie Craft Produk tau!!
Hanya RM1 dah dpt cupcake comey ni..
haaa!! mana nak cari kat mana2..
saiz besar mcm cupcake biase yg jual kt kedai tu..
ramai yg order sekrang ni..
ermm.. tpi masih dibuka untuk tempahan lagi..
so apa tunggu lagi..
tapi tuk yang ni MInima 100pcs k..
jangan ade yang duk gatai2 inbox sis n kata nk order 10pcs plak hehehehe..
apepun kalau berminat jom inbox Page sis k


No comments: