Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, June 15, 2013

:. 100pcs Penanda Buku / Bookmark siap dah .:


akhirnya siap juga 100pcs penanda buku ni
ni order dari adik sepupu di sabah
wahhh suka betui tengok warna2 tu hehehe



ok yang kat bawah ni dh siap letak tag nama sekali..
idea hebat utk doorgift yang comel
hrga tersgtlah murah!!
kalau minat jom contact sis di fb sis ye



No comments: