Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, February 19, 2013

:. Foam Aksesori For Craft .:


Foam aksesori ni dengan harga pengenalan yang sangat rendah
hanya
RM2 untuk 35pcs

aksesori ni boleh menggantikan button tuk design pada craft
harga pun sangat rendah tau!!

untuk tengok design lain atau untuk buat tempahan boleh klik di link bawah ni k







No comments: