Pages

Tuesday, February 5, 2013

:. Mesin Jahit Portable & Mini Saiz .:

Sebenarnya sis baru je restock mesin jahit mini ni.,.
tapi alhamdulillah x sempat nak bawak masuk dalam blog dah laris mcm pisang panas kat fb sis
ok untuk yang berminat leh tgk dlm fb atau kat sini pun ade..
ade 3 saiz yer..

1. saiz Besar skit
2. saiz sederhana
3. saiz kecik ( stapler )





untuk yg ni sis panggil saiz besar skit hehehe
yang ni leh guna bateri boleh juga guna elektrik
kalau nk jahit baju sendiri tu bolehlah..
kalau nk ambik order berkoyan2 rasa x sesuai ea..





yang atas ni plak saiz sederhana
comey je saiz dia..
yang ni guna bateri sahaja
sesuai tuk jahit yang simple2 jer..
kalau nak harapkan tuk jahit jeans atau langsir yang tebal2 tu x mampulah yerr..


yang ni lagi kecik
mcm stapler..
yang kebanyakan student yang beliu, senang bawak travel..
cuma ramai gak yang mengadu susah nak guna..
maklumlah yer..
harga pun murah so berpadanlah dengan kemampuannya ya :)

ok untuk yang berminat leh inbox sis dalam FB yer


6 Komen Di Sini:

admin ZulitaCollection said...

as salam..
i done follow ur blog.. jemput follow my blog jg..

emm mesin jahit tu bpe harga..
baru nk servey2 mesin yg kiut miut mcm tu.. :)

faizah hamid said...

Brp ya harga ni

faizah hamid said...

Berapa ya mesin ni

faizah hamid said...

Bg detail harga

Miza Mj said...

sis..sy nk beli lam 20unit..brp hrga bleh sy dpt untuk 1uNit?

Miza Mj said...

salamm..sis sy nk lam 20unit..bleh dpt hga brpa tuk 1unit?