Pages

Tuesday, April 24, 2012

:. BUNGA ROSE SATIN. :


               ini adalah bunga rose satin... sesuai dijadikan brooch tudung n leh gak buat bunga dada n bunga penanggah...



Saturday, April 21, 2012

BUAIAN BERENDOI PERCUMA


BUAIAN BERENDOI PERCUMA

Baru nak berjinak2 dengan bisnes BUaian berendoi.. untuk promosi sis nak sponsor 3 majlis berendoi secara percuma.. hanya keluarkan duit minyak sahaja... lebih dibuka kepada penduduk area kota tinggi, tenggaroh n johor jer.. kalau boleh majlis dalam bulan 5... semua FREE sahaja.. untuk Promotion... hanya 3 yang terawal yer :)

Untuk yang tak dapat 3 terawal tu jangan risau.. sis akan buat offer gila2 hingga ke akhir bulan 6.. so kalau berminat leh cepat2 hubungi sis di fb atau no fon sis tu yer ... :)






** Kos Pengangkutan Tetap Dikenakan Yer :)

:. Roses dua Ton .:


Brooch rose ni sis tengah wat offer so kalau berminat leh le hubungi sis untuk dapatkan less nanti yer..
yang ni ramai yang order untuk dijadikan bunga dada atau bunga kendarat atau bunga penanggah..
tak kurang jugak yang order tu untuk dijadikan CEnderahati..
comey2..
colour boleh req.. kalau nk buat ikut tema majlis.. ok jer :)




Thursday, April 12, 2012

:. Mini Rose Kesayangan Beta .:


mini rose ni jadi sebahagian aksesori kesayangan sy sekrg...
huhu banyak gunanya ni..
terutama tuk cupcake sy tu hehehe
nak buat pun seksa...
open for order gak... 
1pcs 50sen
kalau ambik banyak leh less lgi k 




Wednesday, April 11, 2012

LAGI DOOR GIFT CUPCAKE HARGA BUDGET!!!!!.


ni lagi cupcake yg leh dijadikan door gift..
harga pun budget untuk mereka yg mememtingkan budget tapi nk sesuatu yang comey...
mudahkan.. kalau beli bekas telur nk kenz beli telur lgi hehhebtak pun kena gak beli sumi ke coklat...
yg ni x yah dah... dh siap dah tinggal ltak je kt meja tetamu... sgt cute
so kalau minat nk order lh hubungi sis di 0127752560 atau ke fb atau pagepun boleh...

Monday, April 9, 2012

:. Tshirt Felt Minnie Tuk Kamu .:

 

baju ni sebenarnya adalah orde dari seorang rakan di Fb..
ade lagi tuk si anak dan si bapa... len kali sis masukkan k




:. Cupcake Felt N Towel , Door Gift Budget Anda .:


NAmpak lazat tak cupcake saya ni?
huhuhu tapi x leh makan k..
ni untuk jadi door gift boleh ler..
for wedding atau majlis potong jambul..
atau majlis ape ape pun..
harga terendah yang semampu anda...
berminat hubungi kami di 
Sis Noie Craft k...



Saturday, April 7, 2012

Door Gift Cupcakes Budget Punyer!!!!!

comel tak cupcake ni?
hehehhehe sgt comey tau...
jaci door gift tuk wedding atau potong jambul..
harga pun murah jer tau...
kalau x caya leh hubungi sis yer
coour pun leh req tau....
kalau minat leh call sis atau msj ke 012 7752560 atau ke fb sis pun boleh...



Sunday, April 1, 2012

my new gadget :-)

kali pertama update blog guna gadget baru ni, serba x kena huhuhuhu sedang berusaha untuk membiasakan diri ini. alhamdulillah aku dapat memilikinya setelah lama mengumpul duit. ada lagi yang aku tengah idamkan.... huhuhu sedan berusaha untuk memilik.. amin