Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, April 11, 2012

LAGI DOOR GIFT CUPCAKE HARGA BUDGET!!!!!.


ni lagi cupcake yg leh dijadikan door gift..
harga pun budget untuk mereka yg mememtingkan budget tapi nk sesuatu yang comey...
mudahkan.. kalau beli bekas telur nk kenz beli telur lgi hehhebtak pun kena gak beli sumi ke coklat...
yg ni x yah dah... dh siap dah tinggal ltak je kt meja tetamu... sgt cute
so kalau minat nk order lh hubungi sis di 0127752560 atau ke fb atau pagepun boleh...

No comments: