Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, April 21, 2012

:. Roses dua Ton .:


Brooch rose ni sis tengah wat offer so kalau berminat leh le hubungi sis untuk dapatkan less nanti yer..
yang ni ramai yang order untuk dijadikan bunga dada atau bunga kendarat atau bunga penanggah..
tak kurang jugak yang order tu untuk dijadikan CEnderahati..
comey2..
colour boleh req.. kalau nk buat ikut tema majlis.. ok jer :)




No comments: