Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, April 21, 2012

BUAIAN BERENDOI PERCUMA


BUAIAN BERENDOI PERCUMA

Baru nak berjinak2 dengan bisnes BUaian berendoi.. untuk promosi sis nak sponsor 3 majlis berendoi secara percuma.. hanya keluarkan duit minyak sahaja... lebih dibuka kepada penduduk area kota tinggi, tenggaroh n johor jer.. kalau boleh majlis dalam bulan 5... semua FREE sahaja.. untuk Promotion... hanya 3 yang terawal yer :)

Untuk yang tak dapat 3 terawal tu jangan risau.. sis akan buat offer gila2 hingga ke akhir bulan 6.. so kalau berminat leh cepat2 hubungi sis di fb atau no fon sis tu yer ... :)






** Kos Pengangkutan Tetap Dikenakan Yer :)

No comments: