Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, March 6, 2012

:. Tutorial: Cake Chocolate... Yummyyy .:



selalu kiter tgk mcm susahnyer nak buat cake felt craft ni..
tapi bila tengok video tutorial dari youtube ni.. hurmm rasanya x lah susah sgt kan..
so untuk sesiapa yang suka benda2 yang comel.. jom kita try buat nak? nak? hehheeh layanzzz..

No comments: